homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu faceti ca mine :|-6

#96 2008-07-24 14:35:48

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Nu faceti ca mine :|

mai stii rotfl Marius.Gaby fealings@rdslink.ro sau joker_gaby iti spune ceva?

pc  pc

#97 2008-07-24 14:37:01

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

anka9mai a scris:

offtopic eu d  la un tip  juju_gigu l-am primit...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#98 2008-07-24 14:39:54

anka9mai
Hero member

pitzipoank a scris:

anka9mai a scris:

offtopic eu d  la un tip  juju_gigu l-am primit...

coincidentza de mesaje rotfl buna intamlpare

Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-07-24 14:40:12)

pc  pc

#99 2008-07-24 14:40:42

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

GreenBubbles a scris:

pey eu tot zic k la 30 de ani mor d cancer d piele,de la atata solar lol desi n-am mai fo d mult tongue dar dupa 35 de an nu cred k te mai distrezi...apoi la 36 de ani te transformi intr-un cosmar: te transformi in parintii tai. neutralneutral

apoi zii stop solarului si gata...lol  te poti distra la orice varsta...sa stii cum si cu cine tongue

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#100 2008-07-24 14:41:58

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

la 30 de ani o sa lucrez probabil,o sa fiu o obosita si n-o sa am chef de nimic===>> babaciune!!! neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#101 2008-07-24 14:43:27

Raluk_
Hero member

GreenBubbles a scris:

la 30 de ani o sa lucrez probabil,o sa fiu o obosita si n-o sa am chef de nimic===>> babaciune!!! neutral

suntem offtopic lol nu se stie ce e maine..apoi peste 10 ani smile

#102 2008-07-24 14:44:46

anka9mai
Hero member

fetelor nu ma speriatzi ..ca eu mai amvro 4 ani si fac 30    grater

pc  pc

#103 2008-07-24 14:54:38

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

offtopic ce de-a  fete  tinere.................

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#104 2008-07-24 14:58:36

Raluk_
Hero member

anka9mai a scris:

fetelor nu ma speriatzi ..ca eu mai amvro 4 ani si fac 30    grater

nu te speriem...orice varsta e frumoasa dak stii sa o tratezi k atare
pitzi ce fete tinere?noi2?eu si green?daaaaa

#105 2008-07-24 15:10:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

little_rabbit a scris:

doamne ce subiect trist.toate "povestile"care mai de care.dar nu inteleg cum de ati putut sta atatia ani.camish tu chiar ai stat 4-5ani cu ala?oooooof doamne doamne

da little_rabbit... au fost chiar 5 ani... dar in ultimele 2 luni ma vedeam pe ascuns cu iubi meu drag de acum... venea noaptea la mine la serv pe la 12 si pleca pe la 5 dimineatza... saracutul cum a umblat el dupa mine, si cum si-a dat frau liber sentimentelor riscand sa sufere din nou (pt ca ultima sa relatie s-a sf ffff rau pt el si a suferit enorm)... dar totusi, l-am ales pe el pt ca mi-a aratat cum e sa fiu iubita cu adevarat smile
fostul a fost prima mea iubire si probabil de aia am renuntat atat de greu...

#106 2008-07-24 15:17:05

GreenBubbles
Insomniac member

bv camysh applause

#107 2008-07-24 15:34:51

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

GreenBubbles a scris:

bv camysh applause

kram
simt ca el e cel cu care vreau sa fiu toata viata. il iubesc enorm. hjartahjarta

#108 2008-07-24 15:35:45

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

camysh a scris:

GreenBubbles a scris:

bv camysh applause

kram
simt ca el e cel cu care vreau sa fiu toata viata. il iubesc enorm. hjartahjarta

iiiiiuiii...ce frumos suna hjarta hjarta hjarta hjarta hjarta vreau si eu gagiuuu grater grater grater

My Tears Dry On Their Own

#109 2008-07-24 15:47:00

Raluk_
Hero member

camysh a scris:

GreenBubbles a scris:

bv camysh applause

kram

sa va ajute Doamne Doamne! puss
delishor toate la timpul lor..stie smecheru` dc smile

#110 2008-07-24 16:21:20

old_soul
Insomniac member

Raluk_ a scris:

rodnar rodnar imi place cum suna...thanks Raluk puss

#111 2008-07-24 16:25:11

Raluk_
Hero member

delishor a scris:

Raluk_ a scris:

thanks? pt ce?dc?

#112 2008-07-24 16:27:35

GreenBubbles
Insomniac member

micutza088 a scris:

Eu si acum ma gandesc cu oroare la el. Nici macar nu mi-am putut imagina vreodata ca poate spune sau gandi asemenea lucriri despre mine. A ajuns pana acolo ca a simulat o spanzurare. Apoi mi-a zis ca s-a gandit intr-o seara sa bata la mine la usa sa ma impuste si apoi sa se impuste si el. M-a amenintat ca n-o sa ma lase niciodata sa fiu fericita, atunci cand o sa fiu mai fericita o sa vina el sa ma distruga, etc.

A fost o perioada de vreo 3 luni groaznica si acum ma gandesc (desi a plecat in Spania) ca poate veni oricand sa imi faca rau. Cred ca e instabil psihic, trecea de la momente de vorbe dulci si pareri de rau la amenintari si tot asa. In timpul relatiei imi reprosa mereu ca il insel si ca am pe altcineva si pe el il tin doar pt sex. apoi cand ne-am despartit exact asta a zis: ca stia ca am pe altcineva si ca sunt un gunoi, o zdreanta. Am ajuns sa raman fara prieteni din cauza lui. Toata lumea se ferea de noi.

Acum a trecut aproape un an de cand ne-am despartit si de 6 luni am inceput sa ies cu cineva, dar...sunt foarte reticienta si precauta, o iau foarteeeeeeeeeeeeeeee incet. Nu mai am incredere in nimeni.

El ma suna aproape lunar, imi spune ca e intr-o clinica de boli mintale (nu stiu daca sa-l cred sau e teatru) si i-am zis adevarul ca am pe cineva si a cam luat-o razna din nou si sincer chiar mi-e frica de momentul cand se va intoarce. Am ajuns sa am si cosmaruri cu el.

Privind in urma mi-am dat seama ca trebuia sa fac "pasul" dupa cateva luni, un an, nu sa stau cu el 6 ani. Asa ca daca vreodata simtiti ca ceva nu merge, nu e ok intr-o relatie, nu reusiti sa-l schimbati pe omul respectiv asa cum vreti sau nu sunteti fericite sa nu asteptati atat ca lucrurile nu vor deveni mai bune, din contra se vor inrautati.

Fiecare relatie are partile ei bune, asa a fost si a noasta, am avut multe momente bune, dar eram nefericita. Iar dupa atatia ani am devenit frustrata si irascibila din orice, nu mai puteam sa ma bucur de nimic.

yikesyikesyikesyikes doamne... pazeste-maaaaaa!! si acum nu te iubesti cu nimeni?

#113 2008-07-24 16:28:15

old_soul
Insomniac member

Raluk_ a scris:

delishor a scris:

Raluk_ a scris:

thanks? pt ce?dc?

pai pt incurajare rodnar rotfl

#114 2008-07-24 16:30:54

Raluk_
Hero member

micutza088 a scris:

Eu si acum ma gandesc cu oroare la el. Nici macar nu mi-am putut imagina vreodata ca poate spune sau gandi asemenea lucriri despre mine. A ajuns pana acolo ca a simulat o spanzurare. Apoi mi-a zis ca s-a gandit intr-o seara sa bata la mine la usa sa ma impuste si apoi sa se impuste si el. M-a amenintat ca n-o sa ma lase niciodata sa fiu fericita, atunci cand o sa fiu mai fericita o sa vina el sa ma distruga, etc.

A fost o perioada de vreo 3 luni groaznica si acum ma gandesc (desi a plecat in Spania) ca poate veni oricand sa imi faca rau. Cred ca e instabil psihic, trecea de la momente de vorbe dulci si pareri de rau la amenintari si tot asa. In timpul relatiei imi reprosa mereu ca il insel si ca am pe altcineva si pe el il tin doar pt sex. apoi cand ne-am despartit exact asta a zis: ca stia ca am pe altcineva si ca sunt un gunoi, o zdreanta. Am ajuns sa raman fara prieteni din cauza lui. Toata lumea se ferea de noi.

Acum a trecut aproape un an de cand ne-am despartit si de 6 luni am inceput sa ies cu cineva, dar...sunt foarte reticienta si precauta, o iau foarteeeeeeeeeeeeeeee incet. Nu mai am incredere in nimeni.

El ma suna aproape lunar, imi spune ca e intr-o clinica de boli mintale (nu stiu daca sa-l cred sau e teatru) si i-am zis adevarul ca am pe cineva si a cam luat-o razna din nou si sincer chiar mi-e frica de momentul cand se va intoarce. Am ajuns sa am si cosmaruri cu el.

Privind in urma mi-am dat seama ca trebuia sa fac "pasul" dupa cateva luni, un an, nu sa stau cu el 6 ani. Asa ca daca vreodata simtiti ca ceva nu merge, nu e ok intr-o relatie, nu reusiti sa-l schimbati pe omul respectiv asa cum vreti sau nu sunteti fericite sa nu asteptati atat ca lucrurile nu vor deveni mai bune, din contra se vor inrautati.

Fiecare relatie are partile ei bune, asa a fost si a noasta, am avut multe momente bune, dar eram nefericita. Iar dupa atatia ani am devenit frustrata si irascibila din orice, nu mai puteam sa ma bucur de nimic.

ptiu doamne fereste.nu am putut sa cred k ai exista si oameni de astia.imi pare rau pt experienta ta asa urata sad timpul le vindeca pe toate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.