Nu faceti ca mine :|-6
- anka9mai
- Hero member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-03-28
Re: Nu faceti ca mine :|
mai stii Marius.Gaby fealings@rdslink.ro sau joker_gaby iti spune ceva?
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
anka9mai a scris:mai stii Marius.Gaby fealings@rdslink.ro sau joker_gaby iti spune ceva?
eu d la un tip juju_gigu l-am primit...
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- anka9mai
- Hero member
pitzipoank a scris:anka9mai a scris:mai stii Marius.Gaby fealings@rdslink.ro sau joker_gaby iti spune ceva?
eu d la un tip juju_gigu l-am primit...
coincidentza de mesaje buna intamlpare
Ultima oara a fost editat de anka9mai (2008-07-24 14:40:12)
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
apoi zii stop solarului si gata... te poti distra la orice varsta...sa stii cum si cu cine
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
la 30 de ani o sa lucrez probabil,o sa fiu o obosita si n-o sa am chef de nimic===>> babaciune!!!
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- Raluk_
- Hero member
- anka9mai
- Hero member
fetelor nu ma speriatzi ..ca eu mai amvro 4 ani si fac 30
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
ce de-a fete tinere.................
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- Raluk_
- Hero member
anka9mai a scris:fetelor nu ma speriatzi ..ca eu mai amvro 4 ani si fac 30
nu te speriem...orice varsta e frumoasa dak stii sa o tratezi k atare pitzi ce fete tinere?noi2?eu si green?daaaaa
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
little_rabbit a scris:doamne ce subiect trist.toate "povestile"care mai de care.dar nu inteleg cum de ati putut sta atatia ani.camish tu chiar ai stat 4-5ani cu ala?oooooof doamne doamne
da little_rabbit... au fost chiar 5 ani... dar in ultimele 2 luni ma vedeam pe ascuns cu iubi meu drag de acum... venea noaptea la mine la serv pe la 12 si pleca pe la 5 dimineatza... saracutul cum a umblat el dupa mine, si cum si-a dat frau liber sentimentelor riscand sa sufere din nou (pt ca ultima sa relatie s-a sf ffff rau pt el si a suferit enorm)... dar totusi, l-am ales pe el pt ca mi-a aratat cum e sa fiu iubita cu adevarat fostul a fost prima mea iubire si probabil de aia am renuntat atat de greu...
- GreenBubbles
- Insomniac member
bv camysh
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
- old_soul
- Insomniac member
- De la: locul unde e liniste
- Inregistrat: 2008-04-29
My Tears Dry On Their Own
- Raluk_
- Hero member
sa va ajute Doamne Doamne! delishor toate la timpul lor..stie smecheru` dc
- old_soul
- Insomniac member
- Raluk_
- Hero member
- GreenBubbles
- Insomniac member
micutza088 a scris:Eu si acum ma gandesc cu oroare la el. Nici macar nu mi-am putut imagina vreodata ca poate spune sau gandi asemenea lucriri despre mine. A ajuns pana acolo ca a simulat o spanzurare. Apoi mi-a zis ca s-a gandit intr-o seara sa bata la mine la usa sa ma impuste si apoi sa se impuste si el. M-a amenintat ca n-o sa ma lase niciodata sa fiu fericita, atunci cand o sa fiu mai fericita o sa vina el sa ma distruga, etc.
A fost o perioada de vreo 3 luni groaznica si acum ma gandesc (desi a plecat in Spania) ca poate veni oricand sa imi faca rau. Cred ca e instabil psihic, trecea de la momente de vorbe dulci si pareri de rau la amenintari si tot asa. In timpul relatiei imi reprosa mereu ca il insel si ca am pe altcineva si pe el il tin doar pt sex. apoi cand ne-am despartit exact asta a zis: ca stia ca am pe altcineva si ca sunt un gunoi, o zdreanta. Am ajuns sa raman fara prieteni din cauza lui. Toata lumea se ferea de noi.
Acum a trecut aproape un an de cand ne-am despartit si de 6 luni am inceput sa ies cu cineva, dar...sunt foarte reticienta si precauta, o iau foarteeeeeeeeeeeeeeee incet. Nu mai am incredere in nimeni.
El ma suna aproape lunar, imi spune ca e intr-o clinica de boli mintale (nu stiu daca sa-l cred sau e teatru) si i-am zis adevarul ca am pe cineva si a cam luat-o razna din nou si sincer chiar mi-e frica de momentul cand se va intoarce. Am ajuns sa am si cosmaruri cu el.
Privind in urma mi-am dat seama ca trebuia sa fac "pasul" dupa cateva luni, un an, nu sa stau cu el 6 ani. Asa ca daca vreodata simtiti ca ceva nu merge, nu e ok intr-o relatie, nu reusiti sa-l schimbati pe omul respectiv asa cum vreti sau nu sunteti fericite sa nu asteptati atat ca lucrurile nu vor deveni mai bune, din contra se vor inrautati.
Fiecare relatie are partile ei bune, asa a fost si a noasta, am avut multe momente bune, dar eram nefericita. Iar dupa atatia ani am devenit frustrata si irascibila din orice, nu mai puteam sa ma bucur de nimic.
doamne... pazeste-maaaaaa!! si acum nu te iubesti cu nimeni?
- old_soul
- Insomniac member
Raluk_ a scris:thanks? pt ce?dc?
pai pt incurajare
- Raluk_
- Hero member
micutza088 a scris:Eu si acum ma gandesc cu oroare la el. Nici macar nu mi-am putut imagina vreodata ca poate spune sau gandi asemenea lucriri despre mine. A ajuns pana acolo ca a simulat o spanzurare. Apoi mi-a zis ca s-a gandit intr-o seara sa bata la mine la usa sa ma impuste si apoi sa se impuste si el. M-a amenintat ca n-o sa ma lase niciodata sa fiu fericita, atunci cand o sa fiu mai fericita o sa vina el sa ma distruga, etc.
A fost o perioada de vreo 3 luni groaznica si acum ma gandesc (desi a plecat in Spania) ca poate veni oricand sa imi faca rau. Cred ca e instabil psihic, trecea de la momente de vorbe dulci si pareri de rau la amenintari si tot asa. In timpul relatiei imi reprosa mereu ca il insel si ca am pe altcineva si pe el il tin doar pt sex. apoi cand ne-am despartit exact asta a zis: ca stia ca am pe altcineva si ca sunt un gunoi, o zdreanta. Am ajuns sa raman fara prieteni din cauza lui. Toata lumea se ferea de noi.
Acum a trecut aproape un an de cand ne-am despartit si de 6 luni am inceput sa ies cu cineva, dar...sunt foarte reticienta si precauta, o iau foarteeeeeeeeeeeeeeee incet. Nu mai am incredere in nimeni.
El ma suna aproape lunar, imi spune ca e intr-o clinica de boli mintale (nu stiu daca sa-l cred sau e teatru) si i-am zis adevarul ca am pe cineva si a cam luat-o razna din nou si sincer chiar mi-e frica de momentul cand se va intoarce. Am ajuns sa am si cosmaruri cu el.
Privind in urma mi-am dat seama ca trebuia sa fac "pasul" dupa cateva luni, un an, nu sa stau cu el 6 ani. Asa ca daca vreodata simtiti ca ceva nu merge, nu e ok intr-o relatie, nu reusiti sa-l schimbati pe omul respectiv asa cum vreti sau nu sunteti fericite sa nu asteptati atat ca lucrurile nu vor deveni mai bune, din contra se vor inrautati.
Fiecare relatie are partile ei bune, asa a fost si a noasta, am avut multe momente bune, dar eram nefericita. Iar dupa atatia ani am devenit frustrata si irascibila din orice, nu mai puteam sa ma bucur de nimic.
ptiu doamne fereste.nu am putut sa cred k ai exista si oameni de astia.imi pare rau pt experienta ta asa urata timpul le vindeca pe toate
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|